Als je op zoek bent naar een zeer ervaren coach bij burn out klachten in omgeving 010, staat FFM Methode graag voor je klaar. Aan de hand van een lichaam en lijf therapie bieden we je een effectieve en volwaardige begeleiding. Zo leer je weer zelfbewust keuzes maken vanuit je eigen gevoel en emoties.

Een fysieke of mentale burn-out heeft een negatief effect op jou als persoon. Je voelt je zowel mentaal als lichamelijk uitgeput.

FFM Promo
Praktijk Beter Leven, Hallo Capelle – uitgave 1801

Deze onbalans zorgt ervoor dat je het moeilijk vindt om de juiste keuzes te maken door je innerlijke te laten spreken. Ook lichamelijke klachten door toedoen van een burn out hebben een grote invloed op jouw welzijn. De oorzaak is vaak te wijten aan langdurige stress en spanningen.

Deze komen in de meeste gevallen voor op de werkvloer. Maar, ook de thuissituatie kan ten grondslag liggen aan een burn-out. Je raakt geestelijk uit balans en ervaart daarbij vervelende mentale klachten. Hierbij kun je denken aan depressieve gedachten of somberheid. Daardoor verlies je jouw doelen in het leven en kun je niet of nauwelijks voldoening halen uit de dingen die je eerder zo leuk vond. Je bent letterlijk uitgeput en opgebrand.

 

Coaching die net even wat anders is

Ook lichamelijk heeft deze voortdurende stress en spanning een negatieve invloed. Hierbij kun je denken aan een verhoogde bloeddruk, spanningshoofdpijnen en pijnlijke spieren. Als je hinder ondervindt van burn out symptomen staat FFM Methode graag voor je klaar.
Aan de hand van een persoonlijke en volwaardige begeleiding kijken we samen met jou naar een oplossing welke verbetering geven in jouw welzijn en kwaliteit van leven.

Aan de hand van een maatwerk behandelplan door een ervaringsdeskundige, zoeken we naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten. Meer inzicht zorgt ervoor dat je deze problemen in de toekomst kunt herkennen en voorkomen. Dit geldt niet alleen voor je mentale klachten, maar zeker ook als je hinder ondervindt van een lichamelijke burn out. Samen met jou werken we aan een effectieve oplossing voor jouw klachten. Deze hoofd en lijf therapie van FFM Methode is meer dan alleen een therapie.

Je mag van ons een individuele begeleiding verwachten welke geheel voor jou op maat wordt gemaakt. Daardoor sta je sterker in het leven en ervaar je meer zelfvertrouwen. Doordat de mentale en fysieke en balans in je lichaam wordt herstelt, worden ook lichamelijke burn-out klachten aangepakt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.