Burn out symptomen kunnen behoorlijk uiteen lopen. De klachten kunnen zowel mentaal als fysiek voor behoorlijk wat problemen zorgen. Om deze effectief te laten behandelen ben je bij FFM methode aan het juiste adres. Daarbij kijken we niet alleen naar de burn out symptomen zelf, maar ook naar jou als persoon. Alleen op deze manier kan er een snel én volledig herstel plaatsvinden. Als echte ervaringsdeskundigen staan we graag voor je klaar.

Een burn out is een vervelende situatie welke negatieve gevolgen heeft. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je directe burn out symptomenomgeving. Daarnaast beperken de klachten van een burn out zich niet alleen tot het mentale gedeelte van ons lijf. Een burn out heeft tevens een negatieve uitwerking op ons lichaam. Een burn out wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door langdurige stress en spanningen. Hierbij kun je denken aan een te hoge werkdruk, waardoor jouw boog steeds gespannen moet staan.

Maar, ook problemen in de relationele sfeer kunnen een oorzaak zijn. Burn out symptomen lopen uiteen van depressieve gevoelens tot aan onverklaarbare hoofdpijnen. Je voelt je futloos, hebt geen energie en je nachtrust laat te wensen over. Ook haal je weinig tot geen voldoening meer uit de dingen die je eerder met zoveel passie deed. Deze langdurige spanningen kunnen tevens spier klachten veroorzaken zoals schouder, rug en nekpijn.

Fysieke en mentale burn-out symptomen

Onder een volwaardige begeleiding van een life coach in Rotterdam kunnen deze vervelende lichamelijke en geestelijke klachten worden aangepakt. Met de coaching van FFM Methoden kan ook jij burn out klachten het hoofd bieden. De geestelijke klachten welke gepaard gaan met een burn out, kunnen het lichamelijke herstel blokkeren. Hierbij kun je denken aan vastgezette spanningen of stress welke door het lichaam wordt opgeslagen.

Juist daarom is het van groot belang dat burn out symptomen breed worden behandelen. Zo kun je hinder ondervinden van nek en schouderklachten, hoofdpijnen of een gebrek aan energie. Je lichaam is zowel mentaal als fysiek uit balans. Tijdens onze begeleiding zoeken we dan ook naar oplossingen en kijken we welke triggers jouw burn out veroorzaken. De combinatie van deze hoofd en lijf therapie zorgt voor een evenwichtige behandeling waarbij je lichaam zowel mentaal als fysiek kan herstellen.

Je ervaart meer balans waardoor je anders leert kijken en omgaan met de spanningspunten in je leven. Bij FFM Methode werken we altijd volgens een maatwerk behandelplan waarbij de wederzijdse klik en het onderlinge vertrouwen van groot belang is. Als je hinder ondervindt van een lichamelijke burn out staan we graag voor je klaar.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.