fade-leftfade-right Wie zijn wij

Over Nathalie Koster

Nathalie Koster is, naast ondernemer en therapeut een ervaringsspecialist. Jarenlang heeft zij gestreden tegen lagerugpijn, frozen schoulder en een whiplash.

Zij had voortdurend last van nekklachten, hevige hoofdpijnen en heel veel andere, vage maar zeer pijnlijke en vervelende symptomen.

Zij zag op een gegeven moment in dat er voor haar geen goede pijnbestrijding was. Het kwam erop neer dat zij op advies van de artsen pijnstillers moest slikken en met de pijn moest leren leven. Zij had het gevoel dat veel medici maar leken te doen alsof ze haar konden helpen.

Uiteindelijk was zij zo wanhopig, teleurgesteld en kwaad dat zij zich voornam haar nek-,schouder- en rugpijn zelf op te lossen.

Haar paramedische achtergrond kwam hierbij van pas en na een lange zoektocht en jarenlange studies, heeft zij zichzelf van chronische pijnklachten af kunnen helpen. Tot de dag van vandaag heeft zij de ze onder controle, zonder medische ingrepen of pijnstillers.

Nathalie Koster is al vele jaren werkzaam als therapeut van cliƫnten met chronische pijn. Als gevolg hiervan heeft zij een methode ontwikkeld die vele mensen in de afgelopen jaren pijnvrij hebben gemaakt. Met de ze, wetenschappelijk bewezen, methode behandelt zij sinds 2010 al vele tevreden klanten in haar bedrijf Pijn Poli Nederland

Over Tom van Asperen

Tom van Asperen is een ervaringsdeskundige op het gebied van Burn-out. In 2014 heeft hij een zware burn-out gekregen. Hierbij heeft hij alle fases doorlopen. Ontkenning, boosheid, frustratie en uiteindelijk de berusting. Vooral het herijken van je persoonlijke en met je partner de gezamenlijke doelen heeft tot inzicht geleid. Wat opviel was dat de partner niet of nauwelijks betrokken werd in het herstel.

Een gemiste kans! Door zijn analytisch vermogen en grote ervaring in het hulpverleningsvak heeft hij tijdens en achteraf zijn hele eigen behandelingstraject overzien. Tom werkt sinds 1979 bij de Politie in Rotterdam en heeft grote ervaring op het gebied van het voeren van gesprekken waarbij de vraag achter de vraag ontdekt moet worden. Binnen en buiten de

Politie heeft hij vele mensen gecoacht en begeleid op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Tijdens zijn burn-out merkte hij dat vanuit zijn werkgever en gezondheidszorg er alles op gericht was om hem zo snel als mogelijk weer aan het werk te krijgen. Zijn fysieke klacht en werden hier in niet meegenomen. Alleen op psychisch vlak kreeg hij ondersteuning. Via huisarts werd hij doorverwezen naar de fysiotherapeut. Na anderhalf jaar was er nog geen echt resultaat. Hij merkte ook dat het achterblijven van positieve resultaten bij de behandeling van zijn fysieke klachten een nadelig effect optrad op zijn terugkeer in het arbeidsproces. Na een zoektocht is hij bij toeval bij triggerpointtherapie terecht gekomen. Dat bleek te helpen waarna het geloof in een combinatie van psychische en fysieke behandeling boven kwam drijven. Door zijn ervaring te koppelen aan die van Nathalie Koster is er een succeskoppel ontstaan!

GRATIS en Vrijblijvend Strategie Gesprek

Je gegevens zijn veilig. Wij houden ook niet van spam. Ze worden niet gedeeld.