Toeval bestaat niet! Tom was herstellende van zijn burn-out en had erg veel last van lichamelijke klachten. Vooral nek en schouders. Na meting was gebleken dat hij 4 centimeter kleiner was geworden. Dit door spierspanning in zijn rug. Fysiotherapie hielp niet en via Groupon kwam Tom bij Nathalie terecht voor triggerpoint therapie. De klik tussen Nathalie en Tom op het gebied van burn-out was er direct.

Waarom bestond er nog geen methode waarbij zowel mensen lichamelijk geholpen werden als in hun gedragspatronen? Waarom allemaal diverse behandelaars en therapieën? En waarbij niet of nauwelijks contact was over de voortgang van de klant? En nog erger….de klanten hadden vaak niet eens vertrouwen in hun behandelaar! Omdat deze aantoonbaar geen levenservaring bezaten dan wel door gebrek aan eigen ervaring niet de juiste ingang bij de klant vonden. Er is ruim de tijd genomen om er achter te komen welke combinatie van triggerpoint behandelingen en coachingsgesprekken goed werkten.  De resultaten van de testgroep zijn uitstekend! In drie maanden was bijna iedereen weer met plezier aan het werk en stonden ze anders in het leven zodat herhaling tot een minimum beperkt was.

Dit sterkte ons alleen maar in het besef dat we met de FFM Methode door moesten gaan en dat doen we ook! Kom kennis maken met ons en de methode.

Heb jij al een GRATIS en VRIJBLIJVEND Strategie Gesprek ingeboekt?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.