Lifecoach voor burn-out klachten in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een lifecoach bij burn-out klachten in Rotterdam eo, staat
FFM-Methode graag voor je klaar. Aan de hand van lichaam- en lijftherapie bieden we je een effectieve en volwaardige begeleiding. Zo leer je weer zelfbewust keuzes maken vanuit je eigen gevoel en emoties. Als ervaren lifecoach in de Rijnmond staan we dan ook graag voor je klaar.

Een fysieke of mentale burn-out heeft een negatief effect op jou als persoon. Je voelt je zowel mentaal als lichamelijk uitgeput. Deze disbalans zorgt ervoor dat je het moeilijk vindt om vanuit je innerlijk de juiste keuzes te maken. Ook lichamelijke klachten door toedoen van een burn-out hebben een grote invloed op jouw welzijn. De oorzaak is vaak te wijten aan langdurige stress en spanningen.

Deze komen in de meeste gevallen voor op de werkvloer. Maar ook de thuissituatie kan ten grondslag liggen aan een burn-out. Je raakt geestelijk uit balans en ervaart daarbij vervelende mentale klachten. Hierbij kun je denken aan depressieve gedachten of somberheid. Daardoor verlies je jouw doelen in het leven uit het oog en kan je niet of nauwelijks voldoening halen uit de dingen die je eerder zo leuk vond. Je bent letterlijk uitgeput en opgebrand.

Ervaren lifecoach in Rotterdam

Ook lichamelijk heeft deze voortdurende stress en spanning een negatieve invloed. Hierbij kun je denken aan een verhoogde bloeddruk, spanningshoofdpijnen en pijnlijke spieren. Als je hinder ondervindt van burn-out symptomen staat FFM-Methode graag voor je klaar.
Aan de hand van een persoonlijke en volwaardige begeleiding kijken we samen met jou naar een oplossing welke verbetering gaat geven in jouw welzijn en kwaliteit van leven.

Aan de hand van een maatwerk behandelplan met ons als ervaringsdeskundigen, zoeken we naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten. Meer inzicht zorgt ervoor dat je deze problemen in de toekomst kunt herkennen en voorkomen. Dit geldt niet alleen voor je mentale klachten, maar zeker ook als je hinder ondervindt van een lichamelijke
burn-out
. Samen met jou werken we aan een effectieve oplossing voor jouw klachten. Deze hoofd- en lijf therapie van FFM-Methode is meer dan alleen een therapie.

Je mag van ons een individuele begeleiding verwachten die helemaal voor jou op maat wordt gemaakt. Daardoor sta je sterker in het leven en ervaar je meer zelfvertrouwen. Doordat de mentale en fysieke balans in je lichaam wordt hersteld, worden ook lichamelijke burn-out klachten aangepakt. Neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een
lifecoach in Rotterdam of omgeving.