Therapie voor een lichamelijke burn-out

Als je op zoek bent naar therapie voor een lichamelijke burn-out ben je bij FFM-Methode van harte welkom. Door onze ruime ervaring als lifecoach kun je rekenen op een volwaardige begeleiding waarbij jouw burn-out klachten effectief aangepakt kunnen worden. Niet alleen op mentaal gebied, maar zeker ook als het gaat om lichamelijke burn-out klachten. De specialisten van FFM-Methode staan daarin graag voor je klaar.

In de meeste gevallen wordt een burn-out veroorzaakt doordat ons lichaam langdurig onder veel druk moet presteren. Deze spanningen kunnen veroorzaakt worden door een constante en hoge werkdruk of problemen in de relationele sfeer. Burn-outsymptomen uiten zich in de meeste gevallen in mentale en lichamelijke klachten De aanwezigheid van spanningen en stress maakt je niet alleen mentaal uitgeput, maar heeft ook een nadelige uitwerking op je lichaam. Zo kun je vervelende spanningshoofdpijnen, rugklachten of schouderklachten ervaren.

Ook chronische vermoeidheid, slapeloosheid en een te hoge bloeddruk zijn typische lichamelijke burn-out klachten. Het is van groot belang dat deze klachten gelijktijdig worden behandeld. Als dat niet gebeurt, blokkeren onze lichamelijke spanningen het mentale herstel van ons lichaam. Uiteindelijk kan de burn-out niet of niet volledig herstellen waardoor we blijvend lichamelijke klachten ervaren.

FFM-Methode bij een lichamelijke burn-out

De hoofd- en lijf therapie die wordt toegepast bij FFM-Methode is zeer effectief en oplossingsgericht. Daarbij richten we ons niet alleen op de mentale klachten die je ervaart. Als ervaren lifecoach in de Rijnmond besteden we tevens aandacht aan de lichamelijke klachten die gepaard gaan met een burn-out. Zo kan de balans in je lichaam volledig herstellen, waardoor je meer bewust om leert gaan met je emoties.

Triggers die in het verleden voor spanningen en stress zorgden, hoeven in de nabije toekomst geen belemmering meer te zijn. Er ontstaat weer ruimte voor de persoon die je bent, waardoor je jouw mogelijkheden en kwaliteiten optimaal leert benutten. Met de
FFM-Methode voel jij je niet alleen beter en energieker, maar straal je dat ook uit. Tijdens onze behandelingen zoeken we altijd naar oplossingen.

Dat doen we uiteraard in samenspraak met jou. FFM-Methode is dan ook méér dan een therapie bij een lichamelijke bur- out. Je mag van ons dan ook een volwaardige begeleiding verwachten waarbij we altijd zoeken naar de onderlinge klik. Daarnaast geven we je meer inzicht in het ontstaan van jouw lichamelijke burn-out en welke triggers daarbij een rol hebben gespeeld. Want als je weet hoe de burn-out tot stand is gekomen, weet je hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen.