fade-leftfade-rightBinnen 12 weken herstel van Burn-Out, Spier Burn-Out & andere spanningsklachten.

VOOR ONDERNEMERS MET EEN DIENSTVERLENEND BEROEP, SPEAKER & COACHES

LEGER, POLITIE, BRANDWEER, ONDERWIJS, ARTSEN EN VERPLEEGKUNDIGE


 

Hoe Doen We Dat:


 

Wat krijg je:

Jij staat als persoon centraal en krijgt 12 weken begeleiding waarin 12 contactmomenten zitten. Zes keer mentale begeleiding en zes keer lichamelijke begeleiding. 

Wij geven geen informatie aan instanties of aan werkgevers dan alleen op uitdrukkelijk eigen verzoek.

Al met al een complete reset van lichaam en brein in 12 weken, zodat spanningsgerelateerde klachten en burn-out geen vat op je krijgen.

Nathalie Logan

Lichaamscoach, Speaker, Ondernemer, co founder FFM Methode en Coddiwomple

Tom van Asperen

Projectleider, manager procesbegeleider, zeer ervaren burn-out coach, co founder FFM Methode en Coddiwomple

Lees wat onze klanten er van vinden!

“Ik dacht dat ik al op de goede weg was, maar kwam maar niet echt vooruit.”
Twee jaar na mijn burn-out gaf mijn lichaam mij opnieuw een waarschuwing. Weer had ik niet door dat ik beter voor mezelf moest zorgen.
Omdat ik een tweede burn-out wilde voorkomen, ben ik op zoek gegaan naar hulp.
En, “toeval bestaat niet” op een receptie liep ik mijn oud-collega Tom tegen het lijf, en vertelde hij mij van de FFM-methode.
Had ik dit maar twee jaar eerder gedaan.

De triggerpoint is zo nu en dan best heftig, maar levert mij direct een verlichting op. Niet meer z’n zwaar hoofd, maar juist lucht en ruimte.
Tom verstaat de kunst om tijdens onze gesprekken alle informatie juist te filteren en duidelijk te vertalen. “Wat heb je nodig, en wat niet meer?”
Loslaten, zowel fysiek als mentaal. Dit alles in een veilige en relaxte sfeer.


Tom en Nathalie, jullie zijn toppers!


Marjolein
Marjolein

Ik ben vorig jaar, vanwege een lange ziekteperiode met veel specialistische bezoeken, medicatie die niet aansloeg voor mijn chronische hoofdpijn terechtgekomen bij Nathalie. Ik zat toen ook in een burnout. Ik had zowat alles geprobeerd en via groupon zag ik een actie voor triggerpoint en dat is letterlijk de beste investering ooit geweest.

Ik was na 4 behandelingen zowel af van mijn vermoeidheidsklachten als van mijn hoofdpijn, wat de reguliere zorg niet kon bereiken heeft Nathalie wel bereikt. Door mijn burn-out zat mijn lichaam helemaal vast, de eerste dagen na de behandeling werd ik letterlijk ziek maar op advies van Nathalie doorgezet. Het effect van de triggerpoint is snel maar gaat veel dieper dan alleen symptoombestrijding. Er komen ook onverwerkte emoties los, heel bijzonder. Nathalie is niet alleen zeer prettig in de omgang maar ook vooral een kei in haar werk. Lees meer

A. Sterk
A. Sterk Docente op voorgezet onderwijs